fredag 24 december 2010









Jag är lite svag för gammal reklam.
"Det här är scen ur Community, en teveserie om ett gäng som studerar på Community College, en slags vuxenskola. Dom pluggar alla olika ämnen, men dom träffas på en studiegrupp för spanskaklassen.



Det intressanta med den här scenen är: En kvinna försöker hålla ett föredrag om Brownies, coachad av en kompis, samtidigt som rektorn för skolan råkat boka in fel Green Day för skoldansen, samtidigt som spanskaläraren försöker vinna tillbaka sin fru genom dans, samtidigt som två killar försöker hitta råttan som flytt från en kurs i musikbetingat beteende.

Den är absolut inte nån av mina favoritserier, men den är lite småputtrig. Det jag gillar minst är förhållandet mellan den unga vita mannen och den blonda vita kvinnan som grälar men som man vet kommer att få ihop det. Såååå tråkigt. Faktum är att det hade varit mycket intressantare om dom inte var med i serien alls. Och Chevvy Chase borde också skrivas ut.

Vad jag gillar är egentligen bara förhållandet mellan Troy Barnes (Donald Glover) och Abed Nadir (Danny Pudi). En slags Bro-mans.

Temporär Monomani

Jag har tendens att bli maniskt intresserad av saker, så jag jag tänkte att det kanske var lika bra att börja blogga om min monomanier.

HOW I GOT MY BUGS BUNNY SWEATER #DailyVloggers #VeganLife #BudgetShoppin...

Hey everyone! Join me in today’s funny and entertaining video where I start the day by painting the last of my kitchen cabinets. The excitem...