tisdag 26 september 2017

EN MAN SOM HETER OVE, Draken, Göteborg, 8/9 2017

Jag har sett EN MAN SOM HETER OVE på Draken i Göteborg:


"Det fanns en enda fantastisk, förtrollande sak i Oves liv, och det var hans fru, men nu, när han är änkling, finns inget annat kvar att göra än att gör upp räkningen och ge sej av. Han måste bara ställa ett och annat till rätta först. Som att lära invandrarkvinnan i huset bredvid att köra bil. Och lufta elementen hos en annan granne. Och mata katten som flyttat in. Och bögen som slängts ut av sin farsa. Och besöka hustruns grav och berätta om det plötsligt så oväntat och händelserika livet han lever. "

Låter det intressant? Här är resten: https://minstengangiveckan.blogspot.se/2017/09/en-man-som-heter-ove-draken-goteborg-89.html


fredag 15 september 2017

CLUB CORNER OF THE SKY, Scalateaterns källare, föreställning 52, 3/9 2017

Jag har sett CLUB CORNER OF THE SKYi Scalateaterns källare:


”Jag köper henne,” säger jag till Bobby, när hon har slutat sjunga.
”Va?”
”Jag köper henne! Jag skulle vilja se en berättelse som handlade om henne. Hon är intressant; hon känns som en huvudroll, som någon som det skulle kunna hända saker. Jag tror att en historia skulle kunna handla om henne!”

måndag 4 september 2017

ENSAM, av Alfhild Agrell, genrep, Dramaten, föreställning 51, 30/8 2017.

Jag har sett ENSAM, av Alfhild Agrell, på Dramaten: 


Gudarna ska veta att det finns många kristna, heterosexuella manliga dramatiker, men jag tror - baserat på det jag läst om henne - att Alfhild Agnell inte föll i glömska för att hon var en kvinna, utan för att hennes dramer ansågs förlegade och gammaldags. 
Däremot tror jag att hon har återupptäckts, återuppväckts, i första hand för att hon var en kvinna, och i andra hand för att hon var en dramatiker. Det är som undantag hon blir exceptionell.

HOW I GOT MY BUGS BUNNY SWEATER #DailyVloggers #VeganLife #BudgetShoppin...

Hey everyone! Join me in today’s funny and entertaining video where I start the day by painting the last of my kitchen cabinets. The excitem...