Jag har sett RAWFOOD-SOPPA! på Klara Soppteater:
Första gången jag testade rawfood var också nästan 30 år sen, fast på den tiden hetter det levande föda, i ett Sverige där sallad betydde isbergssallad. Punkt. Ingen hade hört talas om ruccola. Det fanns inga ekologiska avdelningar i mataffären. Stavmixern, kokosmjölken och pumpafrön låg nästan lika långt in i framtiden som Harry Potter och mobiltelefoner, och jag överlevde några dagar på tomater, gurka, groddar, morötter och rårivna rödbetor.
Låter det intressant? Här är resten: http://minstengangiveckan.blogspot.se/2015/10/rawfood-soppa-pa-klara-soppteater.html
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
**What if… I Took the Subway?**
Throwback to January 6, 2024—the oldest photo on my phone! It’s a selfie of me sitting on the subway 🚇📸. Judging by the timestamp (10:00 A...
-
In this episode I and Ulf visit Sjöstaden Skybar, a restaurant on the 28th floor in a newly completed building. Follow me on instagram htt...
-
Ingredients 2 1/2 dl 3 tbsp liquid from chickpeas 1/2 tsp white wine vinegar 1 tsp Dijon mustard 1/2 tsp salt 1/2 tsp black pepper 2 dl ne...
-
"For the first time, Karl Lagerfeld, the innovative designed who has ruled the House of Chanel for more than two decades, agreed to tru...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar