fredag 2 maj 2014

PRESTUDY HAROLD OCH MAUDE, en presentation av magisterprogrammet Movit, regi och dramaturgi för rörelsebaserad scenkonst, Bearbetning och regi: Paul Garbers, Medverkande: Britt Louise Tillbom, David Arnesen, Isabel Reboia, Jeff Lindström, Katarina Krogh Engelsen, Sara Ribbenstedt och Peter Åström.
Musik av och med: Emelie Jonsson, Magnus Aronson Aminoff, Jonathan Münch, Paul Garbers. Föreställning 84, 2014.

I förrgår var jag och såg Harold och Maude på STDH.

"Jag blev precis igenkänd. Inte som mej själv, utan som den där mannen som bloggar om teater. Så på sätt och vis som mej själv, men ändå inte. 
Vi var på STDH, i den långa, höga ljusa korridoren i byggnaden direkt till vänster när man kommer in på gården. ”Vi” är alla vi som ska se ”Harold och Maude”, en redovisning av magisterprogrammet Movit, regi och dramaturgi för rörelsebaserad scenkonst. Det är mest ungt folk, men tre äldre, lätt rörelsehindrade kvinnor, klädda mer för fågelskådning än för en kväll på teater, alla tre med ovårdade pagefrisyrer och med läsglasögon uppskjutna på hjässan, har hittat dit."

Låter det intressant? Här är resten: 

http://minstengangiveckan.blogspot.se/2014/04/prestudy-harold-och-maude-av-collin.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

HOW I GOT MY ”BRING ME THE AXE” MARGARITA CREATED #veganrecipes #lifest...

Good morning, sunshine! 🌞 In today’s hilarious and entertaining video, I kickstart the day with a brunch that’s as quirky as it is deliciou...